Ki ne ismerné azt az érzést, ami a hűtőszekrény ajtaját kinyitva fog el minket, mivel a drága szobatársak MEGINT ellopták/széttúrták/megették/nem zárták vissza a SAJÁT kajánkat? Egy bécsi formatervező diák, Stefan Buchberger megtalálta a megoldást: az elemes hűtőszekrényt.
 

Flatshare elnevezésű hűtőszekrényével Buchberger meg is nyerte az Electrolux Design Lab 2008-as versenyét. A hűtő azon kívül, hogy megoldja az örök szobatárs-problémát, még energiatakarékos is, hiszen nem nyitod ki a teljes felületét, ha kiveszel valamit. Ráadásul az egyéniségedet is kifejezheted vele, hiszen mindegyik elem kinézete külön változtatható.

Persze a tolvaj szobatársakkal még az elemes hűtőszekrény sem tud mit kezdeni. Ahhoz hűthető páncélszekrény kell...

Via toxel.com

Lehet, hogy érdekel téged a Kreatív repülőterek c. bejegyzés is!

.

Címkék: érdekes design okosság kolesz szobatársak hűtőszekrény

Szerző: tulelocsomag

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lenyeg.blog.hu/api/trackback/id/tr501262287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rnee_ 2010.07.31. 17:24:20

bár lennének ilyenek magyar kolikban is...

rnee_ 2010.07.31. 17:26:22

mondjuk én saját használatra is el tudnám képzelni, hogy ne egy teljes, mondjuk 150 centis ajtón dőljön kifelé a hideg, míg kiveszel a leghátsó zugból egy joghurtot... kíváncsi lennék, van-e valami hátránya. mondjuk a fogyasztásban.
süti beállítások módosítása