Az alábbi képek is bizonyítják, hogy a rend őrének lenni fáradságos meló - hiszen nincs nehezebb egy unalmas munkánál...

.

Címkék: biztonság alvás poén pénteki bukta

Szerző: tulelocsomag

1 komment

Kreatív épületreklámok

2010.02.23. 19:53

Ezek a reklámok úgy keletkezhettek, hogy a főnökség odarakott a marketingesek elé néhány épületfotót, és azt mondták nekik, hogy "tessék ide valami eredetit kitalálni". Ahogy a következő képeken látható, voltak néhányan, akik felnőttek a feladathoz:

Konditerem-reklám egy építkezésen

Szupererős ventillátor

Nike

.

Címkék: érdekes kreatív reklám

Szerző: tulelocsomag

· 1 trackback Szólj hozzá!

Trendi nagyi palacsintareceptje - hogy a kisunoka is értse

2010.02.19. 08:51

Változik a világ. Ha a nagyi azt akarja, hogy az unokája is követni tudja a palacsinta receptjét, az ő nyelvén kell elmagyaráznia. Főleg, ha a kisunoka egy bizonyos szubkultúrához tartozik...

 

Hozzávalók: liszt, cukor, víz, tej, olaj, tojás, kanál, injekcióstűk, öngyújtó és egy bankkártya.

 

A folytatásért kattints ide! »

.

Címkék: drog poén palacsinta drogos

Szerző: tulelocsomag

1 komment

Kínai esküvői menet

2010.02.14. 19:32

Bőszen építik a kommunizmust arrafelé... Ha ilyen autókból áll az esküvői menet, vajon hová mennek nászútra? És náluk is a menyasszony családja fizeti?...

A folytatásért kattints ide! »

.

Címkék: kína érdekes autó esküvő

Szerző: tulelocsomag

Szólj hozzá!

Pénteki bukta - Kókányolás 2.

2010.02.12. 21:54

Újabb csokor az emberi találékonyság és az eszméletlen gagyi keverékéből. MacGyver még mindig elbújhatna...

Traktorgrill

 

 

Bátor munkásemberek

 

Turmixgép

 

 

Elegant Gelato

 

 

A folytatásért kattints ide! »

.

Címkék: kreatív vicces poén kókányolás pénteki bukta

Szerző: tulelocsomag

1 komment

Kék halál az autópályán

2010.02.09. 19:53

Amikor pár éve először hallottam, hogy egyre több autóban elektronika irányítja a gázadást, fékezést vagy éppen a kormányzást, felállt a szőr a hátamon. Rögtön megjelent előttem a kép: hiába nyomom hisztérikusan a féket, a lefagyott szoftver miatt a hatás csak annyi lesz, mintha a kormányt ütném-verném tiszta erőből.

Hiszen ahol szoftverek vannak, ott a lefagyás is előfordul. Kevés olyan komolyabb PC felhasználó van, aki ne tudná, mit jelent a "kék halál". (Macintosh felhasználóknak a fordítás: "strandlabda") Mást jelent viszont a kék halál az íróasztal előtt ülve, és mást az autópályán...

Nem tartom kizártnak, hogy úgy fogunk visszanézni ezekre a napokra, mint amikor először szembesültünk mindezzel komolyabban. A Toyota körül kialakult botrányt (=többen meghaltak, mivel egyszerűen nem tudták megállítani az autójukat) jelenleg a beszoruló gázpedálra fogják, sokan azonban nem fogadják el ezt a magyarázatot. Nem egy szakértő szerint simán kiderülhet, hogy az egészért az elektronikai ill. szoftverháttér a ludas.

 

Ha így lesz, eléggé ironikus, hogy a világ egyik legmegbizhatóbb autóit gyártó cége lesz a rossz minőségű szoftverek miatti problémák emblematikus figurája. És ha így lesz, ők lesznek ugyan az elsők, de semmiképpen sem az egyetlenek akik így járnak.

A mai napig nem értem pontosan, miért gondolják az autógyárak, hogy az ember életét rá lehet bízni az elektronikára és a szoftverekre. Igen, mindez évtizedek óta jól működik a repülőgépek esetében. Egyet azonban nem szabad elfelejteni: amíg egy repülőgépen minden rendszer két-háromszorosan túl van biztosítva, addig ez az autóknál semmiképpen sem éri meg. Amikor késhegyre menő küzdelem folyik a gyártási költségek egy euróval - sőt, eurocenttel - való csökkentéséért, nem fognak a biztonság miatt 2-3 különálló rendszert tervezni ugyanannak a feladatnak az elvégzésére.

A folytatásért kattints ide! »

.

Címkék: mac windows vélemény szoftver autó toyota elektronika drive by wire

Szerző: tulelocsomag

2 komment

A világ legkeményebb versenye: Tough Guy Challenge 2010

2010.02.04. 16:51

Minden év január végén rendezik Angliában a Tough Guy Challenge-t, amit nemes egyszerűséggel a "világ legkeményebb versenyének" hívnak. Nem véletlenül.

A kb. 12 kilométer hosszú verseny egy tájfutásos szakaszból, illetve egy akadálypályából áll. A szervezők mindenkivel aláíratnak egy papírt, hogy "a saját hülyesége miatt van itt". Ezen kívül figyelmeztetnek, hogy mindenki a saját felelősségére kockáztatja a következőket (az eddigi versenyek tapasztalatai alapján) - vágott és ütött sérülések, égési sérülések, kiszáradás, kihűlés, klausztrofóbia, tériszony, elektromos áramütés, rándulások, ficamok, csonttörések és halál.

Ez sem veszi el a kedvét az évi kb. 6000 versenyzőnek, akik kb. kétharmada fejezi csak be a versenyt. Ha valaki ezek után kedvet kapott, ide kattintva tud jelentkezni a 2011-es viadalra...

A többieknek pedig íme néhány kép a múlt heti versenyről:

A Tough Guy Challenge egyik résztvevője levegőt vesz a vízben - a verseny része egy kb. 1 km-es vízbenfutásos-úszásos szakasz is. (Egyébként idén nulla fok körül volt a hőmérséklet.)

 

A folytatásért kattints ide! »

.

Címkék: érdekes verseny idióta

Szerző: tulelocsomag

12 komment

Ha jók a marketingesek...

2010.02.03. 08:41

...akkor olyan húzásokat csinálnak, mint a Kulula Air-nél a napokban. Rövid idő alatt a fél internetet bejárta a fapados légitársaság legújabb Boeing 737-ese, ami a tradicionálistól némileg eltérő festést kapott.

 

A gépet elnevezték Flying 101-nak (kábé = "Repülési alapismeretek") és mindenféle magyarázó megjegyzést fűztek a különböző részekhez. (A képekre kattintva nagyobbak lesznek!)

 

A folytatásért kattints ide! »

.

Címkék: marketing érdekes kreatív poén

Szerző: tulelocsomag

29 komment

Változnak az idők

2010.02.02. 14:15

.

Címkék: poén house rachel

Szerző: tulelocsomag

1 komment

süti beállítások módosítása