Öngyilkosjelölt kutya

2009.08.09. 15:19

"Lemegyek a lépcsőn, erre látom, hogy szegény kutyám, aki már napok óta depressziós, ma öngyilkos akar lenni..."

 

Via Flickr.com

 

.

Címkék: kutya vicces poén

Szerző: tulelocsomag

Szólj hozzá!

A világ legnagyobb HD kijelzője 22x49 méteres, tehát szinte pontosan megegyezik egy szabványos versenymedence méreteivel. Ha valakinek esetleg könnyebb másképp elképzelni: a rövidebb oldala valamivel nagyobb egy hétemeletes háznál... A monstrumot a Dallas Cowboys új stadionjában szerelték fel május végén.

Nemrégiben a Jonas Brothers együttes koncertet adott Dallasban, és az előkészítő személyzet egyik tagja nem bírt a kísértéssel: gyorsan rákötött egy Xbox 360-ast a kijelzőre. Érdekes érzés lehetett Halo-t és Gears of War-t játszani a 2241 collos "monitoron". Emberünk egy hibát azért elkövetett: az Xbox-ra nem kötötte rá a koncert teljes hangtechnikáját is.

 Végül egy videó Halo 3 közben:

Via Engadget.com

Ez is érdekelhet a blogon: Operációs rendszerek designja 1981-2009 vagy esetleg Dath Vader nem-annyira-ismert hétköznapjai...

 

.

Címkék: hd xbox halo kijelző gears of war dallas cowboys

Szerző: tulelocsomag

8 komment

Pénteki bukta - lépjen kicsit közelebb!

2009.08.07. 11:12

A pénteki bukta/szívás sorozatból következzen egy klasszikus reklámtábla-elhelyezéses bénázás (az angolul kevéssé beszélők kedvéért a szöveg: LÉPJEN EGY KICSIT KÖZELEBB!)

A pénteki bukta sorozat előző része: "Csak tedd a lábtörlő alá!"

.

Címkék: reklám poén szívás pénteki bukta

Szerző: tulelocsomag

2 komment

Hiroshima 64 évvel ezelőtt

2009.08.06. 20:08

Ma van a hiroshimai atomrobbantás 64. évfordulója. Az internet egyik legjobb fotóblogja, a Boston Globe "Big Picture" eredeti képekkel emlékezett meg az eseményről:

 

Hiroshima a bomba ledobása előtt

Az amerikai légierő légifotója Hiroshimáról, bejelölve a bomba tervezett célpontja (bár a bomba 600 méter magasan a levegőben robbant, hogy még nagyobb területre terjedjen ki a hatása.) A koncentrikus körök sugarának különbsége kb. 300 méter.

Little Boy, a bomba. Kb. három méter hosszú, és négy tonna tömegű volt. Ebből kb. 64 kg volt az uránium urán, ami az atomrobbanásért "felelt".

A 15 kilotonna TNT-nek megfelelő erejű bomba robbanásának felhője. A képet az amerikai légierő egyik gépe készítette távozás közben.

A folytatásért kattints ide! »

.

Címkék: történelem japán évforduló atombomba hiroshima atomrobbantás

Szerző: tulelocsomag

· 1 trackback 52 komment

A világ legdurvább kereszteződései

2009.08.05. 19:37

"Ne balra, hanem jobbra! Mondom JOBBRA!!" Naponta több ezerszer hangzik el világszerte ez a mondat (vagy legalábbis valami hasonló). Főleg az alábbi listán szereplő kereszteződések környékén, amik az ott lakók szerint kiérdemelnék a "Világ legdurvább közlekedési csomópontja" címet. Köztük van pl. a dallasi "High Five", amit azért hívnak így, mert öt szinten keresztezik egymást az autópályák, illetve az atlantai "Spaghetti Junction" (="spagetti kereszteződés") is. Ez utóbbiról is elég kevés fantáziával kitalálható, hogy vajon miért is nevezik így...

 

Los Angeles, Kalifornia, USA

 

Auckland, Új-Zéland

 

Bangkok, Thaiföld

 

A folytatásért kattints ide! »

.

Címkék: érdekes autópálya kereszteződés

Szerző: tulelocsomag

4 komment

Tehetséges szakács

2009.08.04. 22:47

Innen szép nyerni...

 

.

Címkék: kaja szakács poén pizza

Szerző: tulelocsomag

Szólj hozzá!

Írd be a naptáradba, nehogy lemaradj!

2009.08.03. 08:17

A héten néhány óra eltéréssel két történelmi pillanatnak is a részese lehetsz, ha nem maradsz le róla!

Mind a kettő augusztus 7-én lesz, néhány óra eltéréssel.

Aznap reggel hatkor lesz 09/08/07 06:05:04!
Át tudod ezt érezni????

Ha pedig ezt mégis simán átalszod, a természettől kapsz még egy esélyt, ugyanis negyed egy környékén még átélheted a következő történelmi pillanatot is:12:11:10 09/08/07!

 

Legközelebb ugyanilyen ezer év múlva lesz, és mivel akkor már valószínűleg nem leszel az élők sorában, jobban teszed, ha most figyelsz oda!!!! Én szóltam!

.

Címkék: érdekes hülyeség poén

Szerző: tulelocsomag

1 komment

süti beállítások módosítása