Valaki elmagyarázhatná neki...

 Ez is érdekelhet: Pech.Pech.Pech.

.

Címkék: poén idióta fail

Szerző: tulelocsomag

Szólj hozzá!

Az egyik tech-blogon egy sorozattal emlékeztek meg arról, hogy hol tartott a technika pont harminc éve. Ez annyira megihlette a Microsoft alapítóját, hogy ő is beküldött egy posztot - lássuk, mire emlékszik Bill Gates 1979-ből?

Olvasgattam a múlt héten ezeket az 1979-es sztorikat, és olyan nosztalgikus hangulatba kerültem, hogy szerettem volna a saját emlékeimet is bedobni a közösbe.

1979-ben a Microsoft-nak 13 alkalmazottja volt. A legtöbbjük rajta van azon a híres képen, ami vitán felül bizonyítja, hogy az átlagos számítógépes geekek a hetvenes évek végén nem igazán voltak divatcézárok... Azt az évet úgy kezdtük, visszaköltöztünk Albuquerque-ből Bellevue-be, Seattle-el szemben a tó túlsó oldalára. Az év végére a cég mérete megduplázódott, huszonnyolcan lettünk. Bár a dolgok elég jól mentek, még mindig rettegtem a növekedésünk ütemétől, és tartottam tőle, hogy az egész bármikor kártyavárként omlik össze.

.

Címkék: microsoft blog érdekes bill gates nosztalgia számítástechnika basic computer 1979

Szerző: tulelocsomag

1 komment

Pénteki bukta - aki kíváncsi, hamar megöregszik

2009.07.24. 09:06

A pénteki bukta/szívás sorozatban a mai képről egy régi közmondás jutott az eszembe: aki kíváncsi, hamar megöregszik. Meg mindenféle más rossz dolog is történik vele... Például beszorul a feje oda, ahova nem kéne:

 A pénteki bukta sorozat előző része: a feleség bosszúja

.

Címkék: poén szívás pénteki bukta

Szerző: tulelocsomag

1 komment

Elemes hűtőszekrény - szobatársakkal ideális

2009.07.23. 08:49

Ki ne ismerné azt az érzést, ami a hűtőszekrény ajtaját kinyitva fog el minket, mivel a drága szobatársak MEGINT ellopták/széttúrták/megették/nem zárták vissza a SAJÁT kajánkat? Egy bécsi formatervező diák, Stefan Buchberger megtalálta a megoldást: az elemes hűtőszekrényt.
 

A folytatásért kattints ide! »

.

Címkék: érdekes design okosság kolesz szobatársak hűtőszekrény

Szerző: tulelocsomag

2 komment

Jogosítványt a szülőknek!

2009.07.22. 20:14

Ha az autóvezetéshez is jogosítvány kell, a szüléshez nem kéne?... Néhány fénykép igen sikeres szülőkről:

A folytatásért kattints ide! »

.

Címkék: érdekes idióta szülők

Szerző: tulelocsomag

2 komment

Dobosok 1 évestől 100 évesig

2009.07.22. 08:38

Kisdobostól nagydobosig. Az első leütést egy 1 éves kisfiútól láthatjuk, az utolsót egy 100 éves nénitől. Olyan hamar megöregszünk...

 

.

Címkék: érdekes dobosok filozófiálás

Szerző: tulelocsomag

1 komment

Koncertjáró állatfajok

2009.07.21. 09:31

Itt a koncertszezon, egymást érik a fesztiválok. Íme néhány embertípus, akikkel biztos, hogy minden koncerten össze fogsz futni:

A Kerengő Dervis

Biztos, hogy az ősei között volt néhány sámán, hiszen a vérében pezseg az esőtánc minden csínja-bínja. Sőt, ha jobban megkapargatjuk a családfáját, lehet, hogy a felmenői között találunk néhány ventillátort is.

A körülötte lévők multitasking üzemmódban próbálnak egyszerre a koncertre figyelni, illetve időben elugrani az útjából. A Kerengő Dervis sok esetben nőnemű, aki sok esetben nem borotválja a hónalját. Sok esetben van egy fiúja, akinek mindig kékre-zöldre van verve a feje. (Hiszen egy gentlemannek kötelessége megvédeni a nőjét…)

A Kerengő Dervis további ismertetőjele, hogy bősz forgása közben legalább egy (néha több) félig leégett csikkel hadonászik. Úgyhogy mellette állva jobb, ha a koncert helyett végig rá figyelsz, különben a végén harmadfokú égési sérülésekkel távozol.

A Fanyalgó

Hogyan s miként került ő egyáltalán ide, örök homály fedi. Talán élete párja zsarolta hónapokig, vagy egyszerűen perverz örömöt okoz neki kétezer forintért inni a sört. Mindenesetre most itt van, és nincs olyan dögös show-elem vagy ismert dallam, ami elég jó neki. Ezt pedig minden körülötte állónak tudnia kell.

Így hát először halkabban, aztán – a véralkohol-szintjének növekedésével egyenes arányban – egyre hangosabban szólja le a különböző számokat, az együttest, illetve a közönséget. Ebben a sorrendben.

Ennek eredményeképpen a koncert, amiért tízezer forintot fizettél (tokkal-vonóval együtt persze volt az húsz is), a harmadik számtól kezdve átmegy színes fantáziálásba, hogy hogyan tudnád kiürült műanyagpoharadat lenyomni a Fanyalgó torkán.

A folytatásért kattints ide! »

.

Címkék: hülyék koncert vicces poén okosság

Szerző: tulelocsomag

6 komment

Ha nem tudod, hogy mit hová dugjál...

2009.07.20. 12:19

Ezen a képen megtalálható az elmúlt pár évtized számítástechnikai aljzatainak elnevezése és kinézete. (Ha rákattintasz, előjön nagyobban!)

 

.

Címkék: segítség számítástechnika computer számítógépek aljzatok

Szerző: tulelocsomag

· 1 trackback Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása