"Idén minden eddiginél jobb karácsonyi dekorációt találtam ki a házra. Mégis lebontottam két nap után. Rengetegen szó szerint odavágtattak a házamhoz, rengeteg jó sztorim van. Mégis leszedtem két nap után. Két okból.

Az egyik, hogy rendőrök jöttek oda hozzám, hogy bontsam le, mivel közlekedési baleseteket okozhat - ők is majdnem összetörték a kocsijukat, amikor elhajtottak előttem.

A másik, hogy egy ötvenöt éves néni majdnem meghalt, miközben fogta a harminckilós létrámat, nekitámasztotta a ház falának, és csak akkor jött rá, hogy dekorációról van szó, miután felmászott a létra tetejére. Jut eszembe, nem ő volt az egyetlen, aki megpróbálta. A kertemnek se tett jót a dolog. Tele van keréknyomokkal, mivel többen egyszerűen toronyiránt behajtottak a kertembe.”

 

Via Shorterandsweeter
 

.

Címkék: karácsony poén dekoráció

Szerző: tulelocsomag

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lenyeg.blog.hu/api/trackback/id/tr681581896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bldo 2009.12.09. 16:19:34

Ahelyett hogy örülne a segítőkészségnek. Magyarországon ott fagyott volna meg az ereszbe kapaszkodva (mármint ha valóban történt volna valakivel ilyen).

rennie 2009.12.10. 16:49:25

Végre új poszt! :D

tulelocsomag · http://lenyeg.blog.hu/ 2009.12.10. 23:16:43

@rennie: Bizony! Kezdek visszajönni az életbe ;)
süti beállítások módosítása