Steak készültségi foka

2009.06.04. 16:00

Valaki kérdezte, úgyhogy beteszem: képes útmutató a szték készültségi fokához:

Tehát a képen látható módon megérintjük a hüvelykujjunkal a többi ujjunkat, miközben a másik kézzel megnézzük a hüvelykujjunk párnájának keménységét. Ha ezt összehasonlítjuk a szték állagával, akkor meg tudjuk mondani, mennyire sült meg a hús.


Mutatóujj: Rare
Középső ujj: Medium rare
Gyűrűsujj: Medium
Kisujj: Well

.

Címkék: okosságok

Szerző: tulelocsomag

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lenyeg.blog.hu/api/trackback/id/tr571163679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása