A Vogue magazin fotósorozatának utolsó képén 60 évesnek látjuk azt a modellt, akit az első kép 10 évesen ábrázol... Szóval ennyit jelent a smink, meg egy jó fotós... (A képeket nem változtatták meg Photoshoppal)

10 évesen

 

 

 

20 évesen

 

 

 

30 évesen

 

 

 

40 évesen

 

 

 

50 évesen

 

 

 

 60 évesen

 

 

 

Via digitalpixels.net

Ez is érdekelhet a blogon: Fotókon a fotósok - mindent a tökéletes kép érdekében

 

.

Címkék: érdekes fotó smink

Szerző: tulelocsomag

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lenyeg.blog.hu/api/trackback/id/tr151134646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tom Bobb · http://tombobb.blog.hu 2009.06.06. 21:18:03

Nem tudom, jól értem-e: a lányt sminkelgették, fotózgatták, parókázták, és úgy "jöttek elő" ezek a képek? Mert akkor igen jó az a fotós, valóban! :-)

tulelocsomag · http://lenyeg.blog.hu/ 2009.06.07. 15:07:52

@Tom Bobb: Igen, jól érted! A képeken egyébként egy magyar modell, Mihalik Enikő látható, a francia Vogue 2008. novemberi számából. Valójában húsz éves volt a képek készítésekor. Az eszközeik a smink és a világítás, meg persze a jó fotós voltak. (Igazából két fotós: Inez van Lamsweerde és Vinoodh Matadin, a stylist Carine Roitfeld, a make-up pedig Lisa Butler munkája volt) A Photoshop az egésznek értelmét vette volna el...
süti beállítások módosítása